24/1/11

Παναττικός Συντονισμός για τα διόδια

http://www.akribeia-stop.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=379:2011-01-23-10-50-46&catid=34:2010-04-28-12-33-01&Itemid=28


Δελτίο Τύπου
 Παναττικός Συντονισμός για τα διόδια

Οι επιτροπές «Ακρίβεια-STOP» Αθήνας και το Πανελλαδικό Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα Κατά των Διοδίων συμμετέχουν και καλούν στη συνάντηση που διοργανώνει η δημοτική κίνηση «Άλλος Δρόμος»
την Τετάρτη 26/1 και ώρα 7 μμ
στην αίθουσα του Συλλόγου Υπαλλήλων Τράπεζας (ΣΥΤΕ) στη Σίνα 16
με στόχο
-         το άνοιγμα όλων των διοδίων στην Αττική Οδό στις 6 Φεβρουαρίου, μέρα πανελλαδικής κινητοποίησης στους σταθμούς διοδίων (με βάση την απόφαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Επιτροπών Αγώνα Κατά των Διοδίων)
-         τον παναττικό συντονισμό για την κατάργηση των διοδίων και των ληστρικών συμβάσεων παραχώρησης

Καλούμε όλες τις κινήσεις, ομάδες, συλλογικότητες και φορείς και κάθε συμπολίτη μας να δώσουν το παρόν για ένα κοινό βηματισμό.
Επισυνάπτεται και το κάλεσμα της δημοτικής κίνησης «Άλλος Δρόμος»


Δημοτική κίνηση ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

 για μια κοινωνία αλληλεγγύης και συμμετοχής

Προς Δημοτικά σχήματα και Κινήσεις Πολιτών

Πρόταση συνεργασίας με αφορμή τις αποφάσεις του Πανελλαδικού Συντονιστικού των Επιτροπών Αγώνα κατά των Διοδίων

Αγαπητοί φίλοι,

Είμαστε βέβαιοι ότι παρακολουθείτε και εσείς με το ίδιο ενδιαφέρον τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του Πανελλαδικού Συντονιστικού των Επιτροπών Αγώνα κατά των Διοδίων.

Όπως γνωρίζετε στην συνάντηση του που έγινε στην Λαμία στις 15/1/2011
Αποφασίστηκε το άνοιγμα των διοδίων στις 6 Φεβρουαρίου σε όλη την Ελλάδα.

Η δημοτική κίνηση Γαλατσίου ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ θεωρεί ότι θα είχε σημασία δημοτικά σχήματα και κινήσεις πολιτών να συντονίσουμε τις προσπάθειες μας ώστε να ανοίξουμε ταυτόχρονα τις  μπάρες σε όλους τους σταθμούς διοδίων της Αττικής Οδού που διατρέχει την Αττική.

Σε μια εποχή που η φτώχεια και η ανεργία παίρνουν τεράστιες διαστάσεις, σε μια εποχή που η κυβέρνηση του Μνημονίου και η τρόικα του ΔΝΤ, Ε.Ε και ΕΚΤ  επιβάλουν προκλητικά μέτρα ικανοποίησης των συμφερόντων των τοκογλύφων δανειστών του Δημόσιου, των  τραπεζιτών και των  μεγαλοεργολάβων είναι αναγκαίο να συντονίσουμε τα βήματα μας και να αντισταθούμε σε όσα οδηγούν τους εργαζόμενους και την κοινωνία στην πλήρη χρεοκοπία.

Σας καλούμε λοιπόν σε μια πρώτη διερευνητική συζήτηση συντονισμού και κοινών πρωτοβουλιών την Τεταρτη  26 Ιανουαριου στις 7.00 μμ στην αιθουσα του Συλλογου Υπαλληλων Τραπεζας Ελλαδος  Σινα 19.

Ελπίζουμε η συνάντηση μας αυτή να αποτέλεσει ένα πρώτο βήμα συνεργασίας σε μια περίοδο που όλοι μας βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ανάλογα προβλήματα.

Για τον ΆΛΛΟ ΔΡΟΜΟ
Αρης  Παπαδοκωστοπουλος
Δημοτικος Συμβουλος
εποικοινωνια    6973748253
           allosdromos2010@gmail.com