27/1/10

το μελλον στο φωτισμο με LED

Το 2012, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα σταματήσει την πώληση των λαμπτήρων πυρακτώσεως.

Μια πιο ενεργειακά αποδοτικό λαμπτήρα λαμβάνει χώρα .

LEDs, ή διόδους που εκπέμπουν φως, πρώτο εμφανίστηκε σε προϊόντα όπως το 1970 υπολογιστές ή άλλες συσκευές με κόκκινη κουκκίδα οθόνες. Όπως συσκευές φωτισμού, έχουν κάνει το δρόμο τους στα σπίτια των εντύπων φακοί και τα Χριστούγεννα φώτα. Τώρα, λαμπτήρες LED μπορεί να αναλάβει το σύνολο των θέσεων εργασίας φωτισμού στο μέσο σπίτι.

"Είναι πολύ μικρότερη," MU βιωσιμότητα συντονιστής Στιβ Burdic είπε. "They don't take as much energy for the light to come out of them." " Δεν λαμβάνουν την ίδια ποσότητα ενέργειας για το φως για να βγει από αυτά."

Οι άνθρωποι μπορούν να δουν τους λογαριασμούς ενέργειας πτώση αν στραφούν σε λαμπτήρες LED, αλλά αυτό εξαρτάται από το νοικοκυριό.

"Μια παρτίδα του προϋπολογισμού ενός ατόμου εξαρτάται από την προσωπική κάποιου συνήθειες," Κολούμπια Νερό και Φως εκπρόσωπος Connie Kacprowicz είπε.

Άτομα με μεγάλα σπίτια και πολλά φώτα θα παρατηρήσετε η μεγαλύτερη διαφορά για το νομοσχέδιο. Εμπορικούς πελάτες θα παρατηρήσετε την διαφορά αμέσως.

"Αν έχετε ένα μπακάλικο ή ένα εστιατόριο όπου υπάρχουν θα είναι τα φώτα για σχεδόν 24 ώρες την ημέρα και θα έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιεί πολλά φώτα, θεωρούμε ότι μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά για να περάσουμε και στην ενεργειακή απόδοση φωτισμός, "Kacprowicz είπε.

Για το Πανεπιστήμιο του Μισούρι, η στροφή σε λαμπτήρες LED μπορούν να αφήνουν περισσότερα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του.

"Μια παρτίδα των σημείων εξόδου, που ψάχνουμε σε αυτούς και βλέποντας πώς αυτές οι εργασίες," Burdic είπε."Μερικοί από αυτούς, πιστεύω, κάποια από τα υπαίθρια φωτισμού, φωτισμός περιοχή είναι επίσης βρίσκεται υπό δοκιμή.

Σύμφωνα με MU εγκαταστάσεις πανεπιστημιούπολη, LED σημεία εξόδου χρησιμοποιούν λιγότερο από πέντε βατ ισχύος και τελευταία δέκα χρόνια, με ετήσιο κόστος ηλεκτρικό των $ 3,50 ανά σημείο.

Πυρακτώσεως σημεία εξόδου, από την άλλη πλευρά, καταναλώνουν μέχρι και 40 watt ενέργειας και μπορεί να απαιτηθεί η αντικατάστασή τους έως και 18 φορές το χρόνο, με ετήσια ηλεκτρική κόστος $ 28 ανά σημείο.

Λαμπτήρες LED διαρκούν πολύ περισσότερο από ό, τι είτε από CFL τους ή ξαδέλφια πυρακτώσεως και όχι 50 φορές περισσότερο από βολφράμιο λάμπα. LEDs επίσης δεν περιέχουν υδράργυρο.

Το κοινό έχει πλέον πρόσβαση στη νέα τεχνολογία. Σιδηρικά Lowe ακριβώς έλαβε LED λαμπτήρες περασμένη εβδομάδα.

"Εμείς δεν θα τους μεταφέρουν αν δεν είναι ένα πολύ δημοφιλές προϊόν," Βοηθός Lowe για Store Manager Darin Glover είπε. " «Οι άνθρωποι είναι τα απαιτητικά, έτσι θέλουμε να τα πάρουμε για αυτούς."

LED φώτα ήχου ελκυστική, αλλά το τίμημα μπορεί να τρομάξει μερικούς ανθρώπους μακριά. Μια λάμπα 45 βατ κοστίζει περίπου $ 40.

«Είναι πραγματικά ένα θέμα της αναμονής για την εν λόγω τεχνολογία και το κόστος για να πάει κάτω," είπε Kacprowicz.

LEDs μπορεί να κολλήσει στο ράφι για τώρα, αλλά έχουν ένα λαμπρό μέλλον.
Reported by: Emily Spain